fbpx
Skip to main content
Iplux® tuinverlichting op zonne-energie

Tuinverlichting op zonne-energie

vinkjeDuurzaamvinkjeDraadloosvinkjeGéén energieverbruikvinkjeBrandduur 15 uurvinkje30 dagen proberenvinkjeGratis verzending

vinkjeHoge kwaliteit vinkjeBrandduur 15 uur

Iplux® tuinverlichting - SolarLEDverlichting.nl

Over ons

SolarLEDverlichting.nl is in 2019 opgericht door Irian Plantenga binnen de Iplux holding. Wij produceren en verkopen hoogwaardige solar tuinverlichting onder de merknaam Iplux®. Met ons team van designers en elektro technici streven wij naar één doel:

✓ Ontwikkelen van de allerbeste tuinverlichting op zonne-energie ooit gemaakt!

Meer weten over de kwaliteitseisen van Iplux®?
Lees hier hoe onze klanten Iplux® ervaren?

Wilt u onze producten in het echt zien? Neem dan contact met ons op en wij begeleiden u naar een Iplux® verkooppunt.
Bent u geïnteresseerd om officiële Iplux® dealer te worden, vul dan het contactformulier in.

Werking solar lamp?

In het armatuur zit een zonnepaneel met zonnecellen die het zonlicht overdag opvangt. Dit zonlicht wordt omgezet in elektriciteit en opgeslagen in de accu. Wanneer het donker wordt schakelt het armatuur automatisch in en wordt de opgeslagen stroom uit de accu gebruikt. Hierdoor is het niet nodig om het armatuur aan te sluiten op een stopcontact.

Productspecificaties en voordelen

Onze tuinverlichting op zonne-energie is duurzaam ontwikkeld. Dat levert voordelen op voor de gebruiker en het klimaat. We zetten ze voor u op een rij.

Energiezuinig

Een solar-armatuur werkt op zonne-energie: de zon laadt de accu op. Onze solarledverlichting heeft dus geen invloed op uw elektriciteitsrekening.

Schemerschakelaar

Door de schemerschakelaar schakelt het licht automatisch in bij schemer en schakelt automatisch weer uit bij licht. U hoeft alleen maar te genieten van het licht.

Draadloos

Solarverlichting heeft geen elektriciteit nodig. Dat betekent dat u voor onze armaturen geen stroompunten of kabels hoeft aan te leggen en dat de lampen makkelijk te verplaatsen zijn. Een aanpassing in de tuininrichting wordt niet gehinderd door de tuinverlichting.

Onderhoudsvrij

In principe werkt het armatuur volledig automatisch en deze is geheel onderhoudsvrij. Om optimaal plezier te hebben van onze armaturen is een goede reiniging op zijn tijd echter een goed idee. Zo kan het zonnepaneel maximaal zonne-energie opvangen en het armatuur maximaal het licht uitstralen dat het aan energie heeft gewonnen die dag.

Laadt automatisch op

Onze solarledverlichting wordt volledig automatisch opgeladen. Doordat de elektronica continu in beweging is, blijft het armatuur vochtvrij.

Hoge lichtopbrengst en kwaliteit

Tegenwoordig zijn accu’s voorzien van meer capaciteit en de LED’s van hogere kwaliteit. Samen met de hoge kwaliteit van de zonnepanelen zijn onze armaturen een volwaardige lichtbron in uw tuin.

Roest- en hittebestendig materiaal

Onze armaturen bestaan volledig uit aluminium. Deze zijn vervolgens gepoedercoat en afgebakken voor de meest duurzaam mogelijke afwerking: ze roesten niet en geleiden warmte.

Hoge mate van duurzaamheid

Onze armaturen zijn opgebouwd uit de beste kwaliteit materialen waarbij gebruik is gemaakt van hoge kwaliteitstechnologie.

15 uren licht van een volgeladen accu

Plaats de solarledverlichting op een plek waar hij veel zon kan vangen. De accu is dan in circa 4 tot 5 uren volledig opgeladen wat zorgt voor zo’n 15 uren licht zodra het donker wordt.

400 tot 450 lumen

Onze solarledverlichting heeft een lichtsterkte van 400 tot 450 lumen; dat is vergelijkbaar met een 40 watt gloeilamp.

Stootvast en waterdicht

Het zonnepaneel is afgedekt met gehard glas en het IP65 armatuur is waterdicht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de lampen tegen een stootje en een regenbui kunnen. De elektronica aan de binnenkant is goed beschermd.

Luxe uitstraling

Het zonnepaneel is qua kleur en uitstraling afgestemd op het armatuur. De kleur antraciet geeft een luxe, natuurlijke uitstraling waardoor de lampen opgaan in uw tuin. De matte afwerking gaat schittering tegen: bescheidenheid met allure.

Eenvoudig te plaatsen

Gemak dient de mens en zo ook onze solarledverlichting. Met een spies of een stevige poot met bijgeleverde schroeven zijn de lampen in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Zakelijke toepassingen

Onze buitenverlichting op zonne-energie is ook zakelijk interessant als u voor exclusiviteit gaat. We gaan graag in gesprek over hoe u met buitenverlichting op zonne-energie een duurzame beleving kunt creëren voor uw klanten en gasten.

Solarledverlichting

 • Voor tuinarchitecten: versterk uw ontwerp

 • Voor cateraars en verhuurlocaties: ultieme sfeerbeleving

 • Voor evenementenbureaus: exclusiviteit voorop

 • Voor campings: duurzaam vakantiegevoel

 • Voor sportverenigingen: zichtbaar veilig

 • Voor bedrijfsterreinen: houd het vertrouwd

We leveren staande lampen in verschillende hoogtes, wandlampen en mastlampen. Ook kunnen wij een lichtplan op maat maken waarmee we een samenspel van licht creëren.

Over Iplux®

Onder leiding van Irian Plantenga levert Iplux® totaaloplossingen met LED-verlichting voor bedrijven. Solarledverlichting.nl is een separate divisie van Iplux® die toegespitst is op tuinverlichting op zonne-energie. Iplux® staat voor kwaliteit en voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

De keuze voor LED-verlichting is ingegeven door de duurzaamheid van de producten; het is minder belastend voor het klimaat, maar niet van mindere kwaliteit voor de consument. Iplux biedt LED-oplossingen voor diverse toepassingen. 

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Solar tuinverlichting van Iplux®

 • Hoge kwaliteit LED buitenverlichting

 • Brandt langer, krachtiger en sfeervoller

 • Tot wel 15 uur warm wit licht
 • Draadloos en gemakkelijk te installeren
 • Weerbestendig en waterproof
 • Vijf luxe series voor elke tuin
 • Duurzaam en géén energieverbruik

Onze solarledverlichting werkt op zonne-energie en heeft dus geen invloed op uw energierekening.