fbpx
Skip to main content
Iplux® tuinverlichting op zonne-energie
Tuinverlichting op zonne-energie

vinkjeDuurzaamvinkjeDraadloosvinkjeGéén energieverbruikvinkjeBrandduur 15 uurvinkje30 dagen proberenvinkjeGratis verzending

vinkjeHoge kwaliteit vinkjeBrandduur 15 uur

Krachtige solar tuinverlichting series

Iplux® gunt elke tuin een exclusieve uitstraling. Daarom hebben wij krachtige solar tuinverlichting ontwikkeld in vijf verschillende series. Elke serie biedt u duurzame kwaliteit in een unieke stijl: van strak en elegant tot landelijk en rond. Welke serie geeft uw tuin de uitstraling die het verdiend?

Vijf luxe series voor elke tuin

Iplux® heeft voor iedere tuin een unieke serie ontwikkeld. Omdat iedere buitenruimte anders is hebben wij buitenverlichting ontwikkeld in vijf unieke series. Elke serie biedt duurzame kwaliteit in een unieke stijl: van strak en elegant tot landelijk en rond. Binnen elke serie kunt u kiezen uit staande lampen, wandlampen of hoge lantaarns. Laat u inspireren en bekijk onze series tuinverlichting:
vinkje Berlin series
vinkje Rome series
vinkje Oslo series
vinkje Paris series
vinkje Florence series

Combineer staande lampen, wandlampen en lantaarns van dezelfde serie

Het ideale lichtplan bevat verschillende soorten solar verlichting. Maak gebruik van staande lampen, wandlampenhoge lantaarnstuinspots en lichtsnoeren voor een perfecte setting. Binnen iedere serie hebben wij verschillende soorten lampen ontwikkeld. Hiermee kunt u uw gehele tuin of terras inrichten en toch een consistente uitstraling behouden. Voor welke combinatie kiest u?

Krachtige solar buitenverlichting van Iplux®

Solar tuinverlichting van Iplux® biedt de beste kwaliteit buitenverlichting voor uw tuin. Onze draadloze LED lampen op zonne-energie branden langer, krachtiger en sfeervoller dan gemiddelde solar lampen. Hierdoor kan Iplux als volwaardige tuinverlichting worden gebruikt. Onze series zijn uitermate geschikt voor tuin, terras, oprit of entree. Daarnaast zijn ze volledig weerbestendig en waterproof door de speciale IP65 afwerking. Het zonnepaneel wordt beschermd door gehard glas en de kap is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat. Het gebruik van deze elementen waarborgt kwaliteit en een lange levensduur. Kortom, kies voor Iplux® en profiteer jarenlang van kwaliteit.

Tot wel 15 uur warm wit licht, automatisch ingeschakeld

Door de combinatie van duurzame LED lampen en hoogwaardige accu’s brandt Iplux tuinverlichting moeiteloos de gehele nacht, tot wel 15 uur lang. De producten zijn voorzien van de laatste technologie monokristallijn silicium zonnepanelen. Opladen duurt hierdoor slechts ± 3-5 uur, afhankelijk van het zonlicht. De producten laden ook op in de schaduw en op bewolkte dagen. Voor de beste werking worden de lampen in direct zonlicht geplaatst. Iplux solar verlichting werkt volledig automatisch. De ingebouwde schemerschakelaar zorgt ervoor dat de verlichting inschakelt bij zonsondergang en uitschakelt bij zonsopkomst. De LED lampen zijn energiezuinig en produceren sfeervol warm wit licht met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin.

Draadloos en gemakkelijk te installeren

Iplux buitenverlichting werkt draadloos en kan hierdoor op elke gewenste locatie geplaatst worden. Door het gebruik van een hoogwaardig zonnepaneel is het niet nodig om stroomkabels aan te leggen. U heeft dus geen energieverbruik, geen installatiewerk en geen graafwerkzaamheden. Daarnaast is het eenvoudig om de lampen te verplaatsen, dit zorgt voor een flexibele inrichting van uw tuin. Kortom, onze solar tuinverlichting is direct toepasbar, milieuvriendelijk en duurzaam.

Géén energieverbruik voor een groenere wereld

Onze solar lampen zijn duurzaam en gebruiken géén energie. Hierdoor bespaart u energiekosten en draagt u bij aan een groener klimaat. Traditionele tuinverlichting gebruikt elektriciteit en belast het klimaat. Kiest u voor solar tuinverlichting, dan geniet u van de voordelen van energiebesparing en draagt u tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld. Wist u dat het met de huidige hoge kosten voor elektriciteit zelfs mogelijk is om uw aanschafprijs binnen afzienbare tijd terug te verdienen?